[email protected] / +31 (0) 85 060 88 44

Privacyverklaring

 

1 Beheer

De website atlasnetworks.nl wordt beheerd door Atlas Networks BV handelend onder de naam Atlas Networks. Vragen over haar diensten, over haar website of over deze verklaring kunnen worden gesteld via [email protected] of via de overige contactgegevens die op de website zijn te vinden.

 

2 Persoonsgegevens van bezoekers van de website

Wanneer Atlas Networks BV uw persoonsgegevens ontvangt, bijvoorbeeld via het contactformulier, en deze gegevens in een bestand opslaat, heeft dit als doel om contact met u te kunnen opnemen en eventueel om u nieuwsberichten te kunnen toesturen. De verwerking is gebaseerd op uw toestemming en op het gerechtvaardigde belang om een commerciële praktijk te kunnen uitoefenen. De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk is om deze doelen te bereiken. U kunt een verzoek doen tot inzage, correctie, verwijdering of overdraging van uw persoonsgegevens. Ook kunt u uw toestemming intrekken of bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Gebruik hiervoor het e-mailadres [email protected] Atlas Networks BV wijst u tevens op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

3 Cookies

De website atlasnetworks.nl maakt gebruik van functionele cookies. Daarmee wordt de functionaliteit van bepaalde pagina’s van de website geoptimaliseerd. Ook wordt gebruikgemaakt van analytische cookies. Daarmee wordt het surfgedrag van alle bezoekers op anonieme wijze verwerkt tot grafieken en patronen. Analytische cookies verwerken geen gegevens op individueel niveau. Een bezoeker van atlasnetworks.nl kan zelf bepalen hoe er met cookies wordt omgegaan door deze wel óf niet te accepteren. Cookies kunnen altijd van een computer worden verwijderd.

 

4 Wijzigingen

Atlas Networks BV is gerechtigd de inhoud van de privacyverklaring te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende.

 

5 Gegevens verstrekken aan derden

Gegevens die aan Atlas Networks BV zijn verstrekt, zullen nooit aan derden worden doorgegeven.