[email protected] / +31 (0) 85 060 88 44

Atlas Networks realiseert slimme infrastructurele oplossingen voor niet-standaard vraagstukken.

Het verbinden van netwerken en het verbinden van partijen vormt het hart van onze dienstverlening.

 

Atlas Networks verbindt

Het verbinden van netwerken en partijen hebben we gevisualiseerd in het beeldmerk van ons logo. De realisatie van een netwerk is een dynamisch samenspel tussen verschillende betrokken: netwerkeigenaren, aannemersbedrijven, engineers, gemeenten, winkeliers, agrariërs, etc. En hoe meer belanghebbenden, hoe complexer vaak het project. Als “spelverdeler” verbindt Atlas Networks de diverse partijen gedurende een traject, zodat projecten gestroomlijnd verlopen.

Unieke regelkracht

Atlas Networks is een jong bedrijf met bevlogen medewerkers. Ons hart gaat sneller kloppen als de complexiteit in vraagstukken toeneemt.

 

Wij zijn oplossingsgericht, durven af te wijken van de gebaande paden en krijgen dingen ook daadwerkelijk voor elkaar. Dit doen we op onze eigen, unieke wijze: proactief, flexibel en pragmatisch. We leveren altijd op. Dit zeggen we niet alleen zelf. Onze opdrachtgevers bevestigen dit ook keer op keer.

 

 

Communicatie

Atlas Networks kenmerkt zich door proactieve, consistente en transparante communicatie naar opdrachtgevers toe. Zodoende kan er nooit sprake is van plotseling uitloop van werkzaamheden, of onverwachte budgetoverschrijdingen. 

Onze waarden

We nemen verantwoordelijkheid voor de realisatie van de wensen van onze opdrachtgevers. Mits er ook ruimte is voor eigen initiatief.

 

Een keurslijf past ons niet zo goed. Zelfstandigheid en eigenaarschap des te meer. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en transparante communicatie zijn hierbij sleutelwoorden. Die vormen de grondslag van ons bedrijf. Geen loze beloftes, maar het simpelweg nakomen van afspraken: “vrijdag klaar is vrijdag klaar”. Dit is de basis van ons handelen.

Ervaar de regelkracht van Atlas Networks

 

Neem contact met ons op